top of page
Rondweg N7 met viaduct Tinga _ Lemmerweg west.png

Garantiepakketen

Je rijbewijs voor een vaste prijs

Autorijschool Ennyway rijopleiding is trots om te kunnen melden dat wij met garantiepakketten beide een voordeel kunnen behalen. Enerzijds weet de kandidaat hoeveel geld het rijbewijs gaat kosten. Anderzijds hoeft de instructeur niet precies binnen aantal beoogde rijlessen de ultieme prestatie te leveren. Zo wordt de gezamenlijke doelstelling om het rijbewijs te halen in een prettige en aangename sfeer behaald. 

  • Je meld je aan voor een VT1(vrije training of proefles van 1,5 uur). Dit is jouw eerste kennismaking met autorijden en je ervaart hoe de instructeur jou bekendmaakt met autorijden. Wanneer jij besluit om verder te gaan met de rijopleiding plannen we samen een VT2(1,5 uur) en VT3(1,5 uur) in.

  • De instructeur kan nu een inschatting maken over het aantal benodigde rijlessen. Afhankelijk van de manier waarop jij de vaardigheden eigen maakt, kan de instructeur jou een GP(garantiepakket) aanbieden.

  • Afhankelijk van het garantiepakket betaal je in termijnen 300, 350, 400 of 500 euro per maand.

Je weet dus precies wat je gaat betalen

Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Bovendien betaal je in termijnen, dus geen risico's met een heel pakket vooraf betalen.

Geen stress om een extra les

Heb je een paar rijlessen meer nodig dan is ingeschat, dan is dat geen probleem. Alle benodigde lesuren zijn inbegrepen in het aangeboden pakket.

Inclusief praktijkexamens

Tot maximaal 4 examens zitten in het garantiepakket. Wil je een faalangstexamen gebruiken, dan kost je dit €50,- extra per examen.

Inclusief theoriemateriaal

Het theorieboek krijg je in bruikleen en online examens kun je oefenen op de website van Verjo. Daarnaast is er de mogelijkheid om ondersteuning te krijgen bij de belangrijkste theorievraagstukken. Er wordt maandelijks een dagdeel theorieles gegeven. Mits het coronabeleid dit toelaat natuurlijk!

Exclusief theorie-examen en gezondheidsverklaringverklaring

Het theorie-examen á €37,- en gezondheidsverklaring á €41,50 is voor eigen rekening. Bij afname van een garantiepakket wordt het theorie-examen wél voor jou ingepland. Uiteraard in overeenstemming met jouw persoonlijke agenda.

Ennyway rijopleiding kan van het gekozen garantiepakket afwijken wanneer er omstandigheden zijn die dit noodzakelijk maken.
Als je meer informatie nodig hebt, neem dan vandaag nog contact op met Ennyway rijopleiding Sneek.

Garantiepakketten: Cursussen
bottom of page