top of page

Tarieven

Onze autorijschool is trots op de mogelijkheid om tegen vaste prijzen een rijopleiding te kunnen aanbieden. Bekijk de aangeboden rijlessen en mogelijke garantiepakketten van Ennyway rijopleiding Sneek en meld je vandaag nog aan om je rijbewijs te halen!

Driving Lesson

Proefles(VT1) á € 50,- ( ± 1,5 uur )

Vrije Training 1

Als je niet precies weet wat je niveau is of als je vragen hebt, neem dan eerst een proefles. Je betaald deze proefles altijd contant. Dus even pinnen.
Voor de meest kandidaten is dit de eerste en logische kennismaking met autorijden. Best spannend zo'n eerste rijles natuurlijk, maar ook leuk.
Aan het einde van proefles maken we samen de balans op en geeft de instructeur een inschatting van het benodigde aantal rijlessen. Daarna kunnen we vervolgafspraken maken.

60 kB.jpg

Losse rijles(VT) á € 50,- per uur

Vrije Training

Weet je niet of een garantiepakket voor jou handig is of vind je het gewoon prettig per keer te betalen, dan zijn losse rijlessen voor jou het best. Je kunt deze lessen contant betalen of ik stuur jou een betaalverzoek.
Uiteraard kun je ook meerdere uren achter elkaar rijden. Ik raad rijlessen van anderhalf uur aan.
Neem contact op met vragen of voor meer informatie.

Driving School

Praktijkexamen(Q3) á € 250,- ( ± 2 uur )

Qualifying/kwalificatie

Wanneer je in de laatste fase van de rijopleiding zit, je theorie-examen hebt gehaald en de gezondheidsverklaring hebt ingevuld, ben je klaar om examen te doen. We plannen dit samen in.
Het examen zelf duurt 55 minuten, maar we rijden vóór het examen ook een stukje om even het gevoel te krijgen. Na het examen, hopelijk succesvol afgerond, word je weer terug gereden door de instructeur.

Man Driving in Car

Theorie-examen á € 50,-

Samen groeien

Zodra je met de rijopleiding begint, zit je al op de weg. Dus is het verstandig om de theorie al te beheersen. Ongeveer halverwege je opleiding is het noodzakelijk om je theorie-examen behaald te hebben. Zonder geslaagd te zijn voor je theorie, kunnen we geen Praktijkexamen aanvragen. Zo nodig pauzeren we de rijopleiding. Een theorie-examen kun je zelf natuurlijk ook inplannen en een paar euro's besparen.

Tarieven: Cursussen
bottom of page